Beoordelingen van De Chinese Muur QR Warnsveld

Recente recensies van De Chinese Muur QR Warnsveld

5 sterren na 98 reviews

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, extra besteld, morgen de rest

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb drie dozen sushi besteld. De kwaliteit was goed en het geheel was zeer smaakvol opgemaakt.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld, op tijd klaar en lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en afrekenen thuis. Bij aankomst staat de bestelling klaar en helemaal Corona-proof afgehandeld. Zeer tevreden. Prima oplossing zo!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog eerder klaar dan besteld, binnen 5 minuten weer buiten met het eten!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar, was nog goed warm en smaakte prima. Alleen de opmerking dat we de saus graag apart wilden en niet over de kipsate was niet naar geluisterd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn, fantastisch dus!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten is goed, wachttijd minder. Als er vooraf al duidelijk is dat de wachttijd voor een online bestelling 45 minuten is - bevestig dat dan gewoon in een email in plaats van het gevraagde tijdstip en iedereen dan lang te laten wachten. Voorkomt een hoop ergernis en mensen die dicht bij elkaar in de buurt komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer topkwaliteit en vlotte en vriendelijke bediening. Het telefonisch bestellen is ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten zeker een aanrader

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld stond klaar op het gewenste tijdstip. Eten was voortreffelijk.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk goed van smaak en op tijd klaar. Helaas was er Bami bijgevoegd, terwijl er Nasi was besteld. Dit keer dus geen 5 sterren.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit, daar wordt goed gekookt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker, alleen het puntensysteem werkt niet. Van de vorige keer zijn de punten niet meegerekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect....zoals altijd!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd. Lekker en Corona proof

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en netjes geregeld en de bestelling was heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet bestellen is superfijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima, tijd klopt ook 18:15 uur afhaaltijd, 18:16 uur alweer onderweg naar huis. Online bestellen, betalen, halen en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld t.o.v. Coronaregels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb deze manier van bestellen als zeer prettig ervaren. Perfecte manier om in deze tijd maar ook als de corona voorbij is dit zo te doen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De loempia was wat groter dan we gedacht hadden. De zalmsalade had wat weinig smaak

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een afhaalmenu gehad: 1x sushi Box “Kyoto Maki” en 1x Chinese rijsttafel. De bestelprocedure via de website gaat heel gemakkelijk. Alles is helder en duidelijk en ook het afronden en betalen verloopt heel soepel. Direct een bevestigingsmail en even daarna een tweede mail met een bevestiging van de afhaaltijd. In verband met Corona is er een aparte in- en uitgang. De pijlen wijzen je de juiste weg en het zeer vriendelijke personeel heeft de bestelling al voor ons klaar gezet. De gerechten smaken ons heerlijk en er is nog genoeg over voor een tweede ronde 😄 Van ons krijgt Asian Restaurant De Chinese muur 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Echt geweldig!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Stond keurig op het afgesproken tijdstip klaar. Eten was gevarieerd en smaakvol. Ook was de hoeveelheid meer dan voldoende. was wel heel lekker na weken niet te kunnen halen. complimenten voor het gehele team.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig om te kunnen bestellen via internet. Snel en gemakkelijk. Het eten was zoals gebruikelijk weer voortreffelijk. Ik had per abuis een verkeerd ophaaltijdstip in gegeven, maar werd keurig gebeld zodat ik mijn fout snel kon herstellen. We komen snel weer terug.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superservice. We hadden bij de bestelling vegetarische gerechten zitten, maar overal bami bij besteld. Er werd nog even voor de zekerheid gebeld of de bami ook vegetarisch moest zijn. Heel fijn dat dit gecheckt werd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal was goed geregeld alleen was het eten al te koud dus in de magnetron opwarmen dat was jammer.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ging prima, het eten ook , geen drukte door afgesproken tijd

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, smaakte weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld. Alles duidelijk. Lekker gegeten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online besteld en je bent ruim op tijd om het op te halen staat je bestelling al klaar en bij thuiskomst is het eten gewoon niet warm. . Nasi en bami zaten nauwelijks groenten in .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, uitgebreide (Chinese) rijsttafel! Topkwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, en super makkelijk, online bestellen en ff ophalen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, verse groente en rijst en knapperig gebakken vlees.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed! Nasi etc als verwacht. Snelle afhandeling, keurig gedaan.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, heerlijk eten + warm ! Goede service en zéér professioneel ingericht op de huidige (corona) situatie. Chapeau.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed bevallen, vertrouwde en goede kwaliteit. Mijn vaste restaurant waar ik graag kom om te eten met mijn vrouw.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd om vegetarische nasi.. maar helaas er zat vlees in.. Ook had ik er bij vermeld dat ik alles zonder paprika en champignon wilde.. ook dat ging niet goed.. De kipsate was taai.. dus nee niet tevreden

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, online besteld, rustig tijdslot met afhalen alles goed voor elkaar. En het eten als vanouds nog steeds goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten. En ze hebben het qua hygiëne goed voor elkaar ivm Corona

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond 10 min voor het afgesproken moment al klaar waardoor het te veel afgekoeld was.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, eten zoals gewend van hun van grote klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende afhaalservice, ook in het coronatijdperk. Lekker eten!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een moeizaam begin in de eerste week was het deze keer top geregeld. Bestelling was op de aangegeven tijd klaar.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor prima prijs. De webwinkel voor online bestellingen is prettig in gebruik, uitgebreide menukeuze en een goede en wat mij betreft blijvende aanvulling van de website. Vooraf bestellen en betalen en op de afgesproken tijd ophalen! Prima service.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker, echt vers en altijd vriendelijk ontvangen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld! Complimenten.En het eten was erg lekker.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Etenstond op tijd klaar

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Stond keurig op het afgesproken tijdstip coronaproof klaar. Eten was gevarieerd en smaakvol. Ook was de hoeveelheid meer dan voldoende.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon heerlijk alleen de mini loepia’s waren koud maar dat was dan ook het enige mindere in het geheel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was niet lekker, niet vers. Tonijn was droog en de zalm plakkerig. Gebeld. Welles niet met het restaurant. Sushi teruggebracht. Zeer onbeschofte kok, grote mond. Niet oké. Wel mijn geld teruggekregen. Sushi bij mr sushi gehaald. Dat was duidelijk een groot verschil in kwaliteit.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle perfecte service en heerlijk eten! Dank jullie wel!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltafel buiten (bij uitgang) vond ik verwarrend, ik had daardoor niet in de gaten dat ik bij de andere deur naar binnen moest. Verder niets dan lof, heerlijk gegeten en lekker warm. Groet, Jan en Alie Wendels

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten! (Zoals we gewend zijn) Ruime porties en heel gemakkelijk via de overzichtelijke website besteld. Afhalen goed ingericht op de coronamaatregelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geholpen en lekker gegeten.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat we weer kunnen afhalen De kwaliteit en service waren weer als vanouds

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd helemaal perfect en heerlijk echt oosters eten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd klaar, aardige medewerkers

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat wij in ieder geval weer kunnen afhalen. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Ik ben nog geen minuut in het restaurant geweest. Top geregeld. Het eten was zo als gewoonlijk heerlijk, maar er gaat niets boven , eten in het restaurant. Wij kijken verheugd uit naar de heropening van het restaurant.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd stond t klaar. T is erg lekker. Het personeel bij de Chinese Muur is altijd ongelofelijk vriendelijk en vrolijk. Ik raad deze plek iedereen aan!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld met looproutes en afstand houden. Ik ben blij dat de Chinees weer open is om af te halen Heerlijk gegeten. Zoals altijd. Satésaus was iets aan de zoute kant.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het nieuwe bestellen gaat prima. Alles was klaar op het afhaal moment. En de kwaliteit is als vanouds goed.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima Kroepoek in te oude olie gebakken. Niet lekker. Corona maatregelen uitstekend

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service! Prima afhaalsysteem en ALTIJD geweldige kwaliteit!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, maar zonder de gezellige sfeer van tafels en personeel. Online-bestelling was precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos, online bestellen zullen wij niet snel meer doen. Meer dan een uur staan wachten terwijl je een tijdstip aan kon geven van afhalen. Mensen die telefonisch besteld hadden kregen voorrang omdat deze maaltijden nog betaald moesten worden. Echt heel jammer!!! Het is niet het Moederdag etentje geworden wat we ervan verwacht hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super. Prima gerechten. Het eten was op tijd klaar bij afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De mini loempia's waren niet mee geleverd, verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat je online alvast kon bestellen. Helaas verliep het bij het ophalen niet zoals het zou moeten gaan. Ondanks vooraf bestellen en betalen moest je heel lang wachten 3 kwartier tot een uur. Terwijl de mensen die nog moesten bestellen en betalen eerder aan de beurt waren. Beetje raar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg makkelijk om online te bestellen, duidelijke site ! Ophalen en de afhandeling ging ook prima. Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 16.30 uur online besteld en betaald via de site. We zouden het om 17.45 uur op kunnen halen... helaas reed ik pas om 18.30 uur weg! Heb 3 kwartier staan wachten op het eten wat allang klaar had moeten staan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede oplossing geboden om toch lekker chinees te kunnen eten. We hebben weer genoten! dank jullie wel.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn het was weer heerlijk en we zijn zo blij dat jullie weer open zijn!!! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie deden jullie best, dat weet ik. Ik had via de website besteld dat ging echt super goed heel fijn systeem! Ik had aangegeven dat ik om18.00 uur wou ophalen. Eenmaal aangekomen was het chaos buiten, ik had al via ideal betaald maar wat opviel de mensen die niet betaald hadden kregen eerder hun bestelling. En gister was het koud heel koud ervanuit gaande dat ik om 18.00 mijn eten zou halen ook geen jas aan. Uiteindelijk ben ik om 18.50 naar binnen gegaan om te vragen waar het bleef. Toen was het ook zo klaar. Dit was 1 van de eerste dagen dat jullie open zijn. Dus snap heel goed dat het zoeken is, wat het beste werkt. Jullie werken hard en het eten is goed. Misschien een idee voor jullie om een max.aantal bestellingen op 1 tijdstip te kunnen verwerken. Zo heb je de bestellingen meer verdeeld. Groetjes marion Ligtlee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Misschien wat duidelijker bij de ingang aangeven waar je de bestelling kan ophalen. Dmv een bord bijvoorbeeld met een pijl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en top zoals het georganiseerd was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest helaas terugrijden omdat de Kroepoek niet was meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en verse producten. Iets aan de prijzige kant voor de inhoud. Niet genoeg voor twee personen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi in de wijde omtrek. Vers, goed uitgebalanceerd en altijd geserveerd met een glimlach.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk open voor afhalen en ik begrijp nu waarom ze er de tijd voor genomen hebben. Een hele heldere en mooie speciale website om te bestellen en de mogelijkheid om online te betalen en je afhaaltijd te kiezen. En op dát moment een hele ontspannen manier om je bestelling te ontvangen. Oh ja, het eten, een rijsttafel! Als vanouds, heerlijk vers en alle verschillende smaken komen ook weer geweldig tot hun recht. Geen eenheidsworsten zoals je zo vaak ziet bij anderen! Genoten en het wachten meer dan waard. Volgende week nog een keer en dan weer eens wat nieuws proberen. Genieten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer dat de bestelbon niet goed gelezen is !! Gevraagd alleen nasi bij de maand menu's, maar toch bami erbij.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!!! De Bami is goed gevuld en de sushi: lekker!!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Als vanouds goed. Compliment voor de website.